Stevanović: Nisam razočaran, ali sam iznenađen

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Nisam razočaran, ali sam iznenađen

Srpski trener Goran Stevanović rekao je da je iznenađen otpuštanjem sa mesta selektora fudbalske reprezentacije Gane, ali da nije razočaran.

"Više sam iznenađen... Nisam razočaran. Takve stvari su normalne u našim životima", rekao je Stevanović za BBC.

On je istakao da je postavio samo jedno pitanje čelnicima Fudbalskog saveza Gane u vezi sa otkazom koji je dobio deset meseci pre isteka ugovora. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"Pitao sam ih da li ima šanse da ostanem, a oni su rekli da nema", kazao je bivši trener Partizana.

U Gani su od Stevanovića očekivali da sa reprezentacijom koja je pre dve godine u Južnoj Africi stigla do četvrtfinala Svetskog prvenstva osvoji Afrički kup nacija. Na turniru koji se igrao početkom ove godine, Gana je, međutim, poražena u polufinalu od kasnijeg šampiona Zambije.

"Svoj posao sam radio iskreno i sa velikom motivacijom. O tome ću razgovarati sa čelnicima FS Gane. Oni su dobri ljudi i želim da ostanemo u dobrim odnosima", naveo je Stevanović.

Srpski trener je istakao da je poraz od Zambije bio prvi za Ganu na Afričkom kupu nacija 2012. godine.

"Iznenađen sam, pošto mislim da plasman u polufinale nije loš rezultat. Poraz od Zambije bio nam je prvi na turniru. Sećam se (prijateljskih) utakmica sa Brazilom i Engleskom u kojima smo igrali veoma dobro. U fudbalu, medjutim, ima puno stresa i to je nepredvidiva igra", dodao je Stevanović.

Stevanović će u petak ponovo razgovarati sa rukovodiocima FS Gane, iako na njihovom sajtu od ponedeljka stoji saopštenje da je raskinut ugovor sa selektorom.

Reprezentaciju Gane je pre Stevanovića vodio, takodje, srpski strateg Milovan Rajevac.

Povezane vesti: Zvanično potvrđeno iz Saveza: Stevanović više nije selektor Gane Novi sastanak FS Gane i Stevanovića zakazan za ponedeljak FS Gane demantovao da otpušta Stevanovića Stevanović: Učiniću sve što mogu da vratim Esijena u reprezentaciju Ministarstvo sporta Gane: Stevanović novi selektor

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.