Stefan Babović: Neka bude bez provokacija

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Apr.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Babović: Neka bude bez provokacija

Varnice iz novosadskog duela rasplamsale su se u vatru, pošto su na minulom susretu isključeni Nemanja Tomić, Milan Smiljanić, Giorgi Merebašvili i Nikola Lazetić.

– Zalažemo se za to da sve protekne u sportskom ambijentu. Ovoga puta nećemo nasedati na provokacije, očekujem da se i igrači Vojvodine ponašaju u stilu fer-pleja, na taj način navijači mogu da očekuju istinski fudbalski spektakl u režiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dve kvalitetne ekipe – smatra Stefan Babović, vezista crno-belih.
Partizan tražio doping kontrolu
Od prakse da pred derbi mečeve nacionalnog šampionata traže doping kontrolu u Partizanu nisu odustali ni uoči utakmice sa Vojvodinom. Crno-beli su od Zajednice Super lige zatražili da se po dva fudbalera oba tima testiraju kako bi se utvrdilo da li su koristili nedozvoljene supstance.
U Humskoj 1 su insistirali na doping kontroli i uoči obe polufinalne utakmice Kupa Srbije, a spremaju se da isti zahtev upute i uoči 140. večitog derbija sa Crvenom zvezdom.
Jug 200 dinara
Ulaznice za utakmicu sa Vojvodinom koštaju 200 (južna) i 400 dinara (istočna i zapadna tribina).
Na blagajnama Partizanovog stadiona počela je i prodaja ulaznica za 140. večiti derbi, po sledećim cenama: 600 (jug), 1.200 (bočni delovi istoka i zapada) i 1.500 dinara (centralna mesta na tribinama).
Navijači Crvene zvezde sledeće sedmice ulaznice za severnu tribinu će moći da nabave na Marakani.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.