Stanojević potvrdio večeras, evo kada očekuje pojačanja: Sve je jasno!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020, 20:13

Stanojević potvrdio večeras, evo kada očekuje pojačanja: ''Sve je jasno!''

Samo nekoliko minuta pre nego što je počeo večerašnji meč sa Radom...

Fudbalski maraton, odnosno multiprenos koji večeras gledamo na ''Areni Sport'', a uz podršku ''AdmiralBet-a'' nastavljen je utakmicom između Partizana i Rada, koja je počela u 20 časova i u kojoj debituju treneri ove dve ekipe - Aleksandar Stanojević i Zoran Njeguš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Neposredno pred početak meča, novi trener Partizana je govorio za TV Arena Sport'' i tom prilikom otkrio šta se dešava po pitanju pojačanja i kada će ona biti ozvaničena.

''Osećam se fenomenalno, fokusiran sam na neke detalje, zadovoljan što sam ovde i jedva čekam da počne utakmica. Što se tiče pojačanja, sve je jasno, sve sam predočio ljudima iz kluba. Imamo jasne ciljeve, to je otprilike to što se pojavljuje u medijima. Ljudi iz kluba vredno rade i od ponedeljka očekujem već prve konkretne informacije ili prva pojačanja'', jasan je Stanojević.

Podsetimo, imena koja su se pojavljivala u medijima su Miloš Jojić, Svetozar Marković, Zlatan Šehović, a poslednjih dana i Ivan Obradović.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za kraj spektakla - Ivica Iliev o Partizanovom ''novom čudu''! Najavio interesantne stvari do kraja prelaznog roka!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020

Višečasovni spektakularni program privodi se kraju večeras...Posle Milana Borjana, Miroslava Blaževića, Zdravka Mamića.. program ''Kao nekada'' koji je danas u 14 časova počeo na ''Areni Sport'', uz podršku ''AdmiralBet-a'', nastavljen je po završetku meča između Partizana i Rada (3:0) gostovanjem...

Nastavak na Sportske.net...

Stanojevićeva ekskluziva, želi ovu četvoricu, evo zašto je doveo Miljkovića! Ko je najbliži Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2020, 15:01

Sad je sve jasno, čekamo rasplet...Danas u 14 časova počeo je drugi dan fudbalskog maratona na TV Areni Sport, a u saradnji sa ''AdmiralBet-om'', pod nazivom ''Kao nekada''...Prvi gost ove emisije danas je bio trener Partizana Aleksandar Stanojević...Na početku, utisci posle sinoćnje pobede nad...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.