Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2020, 15:05

Stanković igračima dao loptu

„Prija nam kada igramo fudbal na treningu“, poručio Miloš Vulić

Fudbaleri Crvene zvezde na današnjem treningu imali su generalnu probu za sutrašnji duel protiv omladinskog tima. Posle skoro dve sedmice rada Dejan Stanković je danas podelio igrače u dve ekipe, što je prvotimcima srpskog šampiona izuzetno prijalo.

„Baš zanimljiv trening. Prija nam kad igramo fudbal i kad >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smo u kontaktu sa loptom. Zaista pravo osveženje posle dva meseca. Iza nas je nedelja napornog rada, uglavnom smo bili fokusirani na snagu, kako bi fizički bili što spremniji za nastavak šampionata. Danas smo igrali na dva gola, a sutra nas čeka ta utakmica protiv omladinaca, za koju verujem da će biti kvalitetna provera za obe strane“, rekao je vezista Crvene zvezde Miloš Vulić.

Susret prvotimaca i omladinskog tima Crvene zvezde igra se sutra (10:30) na pomoćnom terenu Marakane.

„Oni su željni fudbala koliko i mi. Imamo posle dužeg vremena priliku da odigramo utakmicu, shvatićemo je takmičarski, iako je vrlo prijateljska. Našim talentima bih poručio da uđu opušteno u meč, jer samo tako mogu da pokažu sav kvalitet koji poseduju. Nadam se da će sutra svi uživati u dobrom fudbalu“.

Osvrnuo se Vulić i na ono neizbežno, takmičarske ciljeve u narednom periodu.

„Dupla kruna je cilj. Baš zato i sutrašnju utakmicu moramo ozbiljno da shvatimo kako bi što pre ušli u takmičarski ritam. Treba nam još jedna pobeda da matematički obezbedimo titulu, a onda ćemo sve misli da usmerimo na Kup. Hoćemo duplu krunu i nadam se da ćemo uspeti da je osvojimo“.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulić priziva duplu krunu!

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2020

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić rekao je danas da je cilj crveno-belih osvajanje duple krune..."To nam je cilj. Treba nam još jedna pobeda da matematički obezbedimo titulu, a onda ćemo sve misli da usmerimo na Kup. Hoćemo duplu krunu i nadam se da ćemo uspeti da je osvojimo", rekao je Vulić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.