Stanković: Biće teško sa Australijancima

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2010, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Biće teško sa Australijancima

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković izjavio je na današnjoj konferenciji za medije u Johanesburgu da njega i njegove saigrače očekuje veoma težak meč protiv Australije u poslednjem kolu grupe D na Mundijalu u Južnoj Africi.

"Očekujem tešku utakmicu. Svaka nova utakmica na Svetskom prvenstvu je sve teža. Ipak, posle utakmice sa Australijom znaćemo na čemu smo. Oni dišu kao jedan, ali će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti u problemu jer ne mogu da računaju na trojicu važnih igrača, Kjuela, Mura i Grelu. Pokušaćemo to da iskoristimo, ali nema sumnje da i oni imaju svoju računicu. želim da zaslužimo pobedu, poznato je da igramo dobro kada smo u teškoj situaciji. Nadam se da ćemo i ovoga puta pokazati da ovaj tim vredi", rekao je Stanković, koji je odbio da sa sigurnošću prokomentariše da li mu je ovo poslednji Mundijal u karijeri.

"Verovatno, ali ne bih se kladio na to. Imaću 35 godina 2014. i nikada se ne zna, možda se vidimo i u Brazilu. Dokle god sam potreban Srbiji, tu sam", poručio je srpski kapiten.

Miloš Krasić je izrazio nadu da "orlovi" ponove izdanje iz duela sa Nemcima.

"Neće biti lako jer su Australijanci odličan tim. Imaju kvalitet i to su jasno pokazali protiv Gane. Međutim, nema razloga da strahujemo. Gledamo sebe i radimo na što boljoj pripremi utakmice. Optimista sam i jedva čekam meč", poručio je Krasić.

Srbija i Australija sastaju se u sredu 23. juna od 20,30 sati u Nelspruitu, a u isto vreme igraju Nemačka i Gana.

Urugvajci sude Srbija - Australija

Urugvajski sudija Horhe Larionda biće glavni arbitar na meču Srbija - Australija u okviru trećeg kola grupe D na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Lariondo je na listi sudija Svetske fudbalske federacije (FIFA) od 1998. godine. Njemu će na utakmici Srbija - Australija pomagati Pablo Fandino i Maurisio Espinoza, dok će četvrti sudija biti Karlos Batres iz Gvatemale.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranac na ledjima još je puniji

Izvor: Beta, 21.Jun.2010

JOHANESBURG, 21. juna 2010.(Beta) - Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković rekao je u ponedeljak da je pristisak na njegovu ekipu još veći pred duel sa Australijom, odlučujući u borbi za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, ali i da je uveren da će ekipa uspeti...

Nastavak na Beta...

DEJAN STANKOVIĆ: ZA SRBIJU

Izvor: Kurir, 22.Jun.2010, 08:12

Dejan Stanković, kapiten naše fudbalske reprezentacije, rekao da će igrati za „orlove“ dok god bude bio potreban ..Svaki meč je istorijski za „orlove"...Dejan Stanković, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, odigraće u sredu protiv Australije svoj 90. meč u dresu nacionalnog tima....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.