Izvor: Piplmetar.rs, 15.Okt.2023, 16:31

Šta je to „Elitna škola“?

Fudbalski klub Crvena zvezda nedavno je pokrenuo projekat „Elitna škola“ s ciljem da se najtalentovaniji polaznici Omladinske škole što bolje pripreme za seniorski fudbal.
Okruženi stručnjacima i uz program od 24 sata dnevno, koji je specijalno pripremljen za polaznike grupe, mladići >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << koji rade iza „Marakane“ imaju priliku da se potpuno posvete svom snu – da budu profesionalni fudbaleri. 
Andrej Petrović je junior Crvene zvezde, u klubu je već četiri godine i jedan je od najperspektivnijih mladih igrača.
 Dan fudbalera “Elitne škole” počinje ranim jutarnjim treningom, sa akcentom na individualni rad, sledi odlazak u školu, kao i učenje stranih jezika, uz trening sa ekipom i rad u teretani. Polaznici Zvezdinog fudbalskog projekta imaju poseban plan ishrane namenjen isključivo sportistima, a uz to uživaju i brojne druge privilegije – smeštaj u klupskom hotelu, kao i posmatranje treninga prvog tima. 
Kako izgleda jedan njihov dan bolje se možete uveriti u novoj epizodi emisije “Zvezda TV”.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.