Šta će biti sa Ćurčićem - Kokeza ima novo rešenje za selektora?!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će biti sa Ćurčićem - Kokeza ima novo rešenje za selektora?!

Nije neočekivano, posle još jednog poraza naše reprezentacije, usledile su nove spekulacije u vezi daljeg statusa Radovana Ćurčića na klupi ''Orlova''.

Utakmica sa Poljskom bila je prilika da se koliko-toliko popravi mučna atmosfera oko reprezentacije Srbije, ali još jedan poraz, bez obzira na solidnu igru, nije doprineo popravljanju kompletnog ambijenta.

Kako se i očekivalo, u medijima ponovo počinju spekulacije oko nove promene selektora, a tom temom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << danas se bavi ''Alo'', u svetlu predstojećih izbora u Fudbalskom savezu Srbije.

Iako postoje najave da bi Tomislav Karadžić mogao da produži svoj mandat do kraja 2018. godine, a da bi onda mogao da ga nasledi Slaviša Kokeza, ta promena bi mogla da se dogodi mnogo ranije, već na pomenutim izborima.

Takav epilog može se naslutiti i posle najnovije izjave Zvezdana Terzića, koji je juče izrazio nadu da Karadžić neće uspeti ni da se kandiduje za novi mandat.

U tom slučaju, Slaviši Kokezi bi bio otvoren put ka Toletovoj fotelji, a ukoliko tako i bude, ''Alo'' navodi da ćemo uskoro ponovo videti novo lice na klupi našeg nacionalnog tima.

Navodno, Kokeza se zalaže da selektorsku funkciju preuzme Slavoljub Muslin, nekadašnji trener Crvene zvezde, koji je trenutno bez angažmana. U prilog tome i nezvanična informacija da je pomenuti stručnjak spreman da preuzme odgovornost i sedne već na ''užarenu klupu'' reprezentacije Srbije.

To bi praktično značilo da bi za Radovana Ćurčića meč sa Estonijom mogao da bude oproštajni na mestu selektora ''A'' reprezentacije i da bi ''Orlovi'' ka Mondijalu u Rusiji od jeseni krenuli bez njega na klupi.

Uostalom, još jesenas je iz FSS najavljeno da će mečevi sa Poljskom i Estonijom biti poslednji test za Ćurčića, kako bi se utvrdilo da li je on kadar da ostvari zacrtani cilj.

Protiv Poljske nije uspeo da dođe do rezultata, pitanje je da li će mu i pobeda nad Estoncima u Talinu pomoći da popravi ukupni dosadašnji utisak.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.