Srpsko iznenađenje Siniše Mihajlovića - Đorđević u Torinu! Problem plata od 1.200.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2017, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpsko iznenađenje Siniše Mihajlovića - Đorđević u Torinu! Problem plata od 1.200.000 evra

Torinu se žuri, a Đorđeviću je neophodan klub u kojem bi pokušao da oživi karijeru. Pitanje da li će u ovom trenutku moći da pronađe bolju opciju od prelaska u redove Bikova sa torinskog Olimpika

Torino će u januaru tražiti pojačanje u špicu napada, tačnije zamenu za preumornog Andreu Belotija.Potencijalni dragulj Umar Sadik, koji je pozajmljen iz Rome, nije zasijao i očigledno mu je potrebno nešto više vremena da se adaptira na seniorski fudbal, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali u Torinu nema vremena za čekanja. Siniša Mihajlović će morati ekspresno da reaguje, a prema pisanjima italijanskih medija prva opcija bi mogao da bude napdač Lacija Filip Đorđević.

Srpski golgeter je u velikom padu, prošle sezone nije postigao u Seriji A, a ove ne računaju na njega u Večnom gradu. Još letos je bivši igrač Nanta i Crvene zvezde tražio izlazna vrata sa Olimpika, ali je izvesno da će ih pronaći ove zime.

Mihajlović je dobro upoznat sa mogućnostima nekadašnjeg reprezentativca Orlova, kojem ističe ugovor narednog leta, tako da Torino ne bi morao da plati preveliko obeštećenje. Ipak, ono što bi moglo da predstavlja kamen spoticanja jeste Đorđevićeva milionska plata (1.200.000 evra), koju u Torinu ne mogu, a verovatno ni ne žele da plate.

Ipak, Torinu se žuri, a Đorđeviću je neophodan klub u kojem bi pokušao da oživi karijeru. Pitanje da li će u ovom trenutku moći da pronađe bolju opciju od prelaska u redove Bikova sa torinskog Olimpika.

(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.