Srpski narednik Sergej? Virus nema uticaja!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski "narednik" Sergej? Virus nema uticaja!

Fudbal više neće biti isti, ali kada je Sergej Milinković Savić u pitanju, nema promena...

Mnogi veruju da će posledice Korona virusa biti i smanjena cena igrača, nedostatak novca za velike transfere, pa će manji klubovi biti prinuđeni da smanje ambicije.

Međutim, u Laciju su odmah demantovali da će pustiti najboljeg igrača za manju sumu posle svega što se dešava.

Naime, Inter >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Juventus, ali i par klubova iz drugih liga se nadaju da će cena Sergeja Milinković-Savića pasti, no, to se neće desiti.

Naime, Rimljani koji se žestoko bore za nastavak prvenstva i optužuju Juventus i Inter da predvode front koji insistira da se šampionat sada završi, neće prodavati "Narednika" ispod cene.

Sergej može da ide, ali za 100 miliona, Laciove finansije su u redu, čak i da se šampionat završi.

"Nema potrebe da prodajemo, situacija će uticati, ali ne toliko da bi morali da po svaku cenu punimo kasu prodajom igrača", potvrio je prvi čovek kluba Klaudio Lotito.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lotito ne odustaje - Sergej i u jeku krize vredi 120.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 01.Apr.2020

Efekat pandemije virusa korona na svetski fudbal je svakim danom sve ozbiljniji, ne samo u smislu sportskih aktivnosti, već i sferi ekonomskih dešavanja i devalvacije cena. Vredsnost pojedinih klubova i igrača opala je u nekim slučajevima i za više 30 odsto i ona se najviše osetila na primeru Pola...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.