Velike mere obezbedjenja za srpske fudbalere

Izvor: S media, 09.Jun.2010, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velike mere obezbedjenja za srpske fudbalere

Delegacija fudbalske reprezentacije Srbije ne mora da brine za bezbednost u hotelu Sanisajd Park, barem prema onome što su danas videli izveštači srpskih medija sa Svetskog prvenstva u Johanesburgu.

Ispred hotela Sanisajd Park bilo je mnogo policajaca naoružanih automatskim puškama. Do hotela se ne može bez akreditacije, a i u tom slučaju moraju da se prodju dva kontrolna punkta.

Pomoć lokalnim snagama reda i mira pružaju i četiri pripadnika srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ministarstva unutrašnjih poslova.

Još sestorica pripadnika specijalnih jedinica brine i o fudbalerima i o navijačima i smešteni su u sedištu Interpola u Pretoriji.

Jako obezbedjenje donekle je ometalo predstavnike medija u poslu, zato što fotografima nije bilo dozvoljeno da slikaju igrače u hotelu, čak ni dok se opuštaju uz stoni tenis.

Novinari su od fudbalera bili odvojeni žutom trakom.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.