Srpski fudbal: Rekonstrukcija

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski fudbal: Rekonstrukcija

Srpski fudbal stigao je do ivice katastrofe i jasno je da mu je potrebna potpuna rekonstrukcija. Ne zamena glavnih aktera, nego potpuna reforma sistema.

Pišući tekst o potrebi za hitnim i korenitim promenama u srpskom fudbalu ovog marta, znao sam da nam slede još teži dani. Ali, ne verujem da je iko verovao da će postati ovoliko loše ovako brzo. Naš omiljeni sport više nije u konopcima, sada je na podu ringa, a sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u odbrojavanju već stigao do sedam.

Stanje u srpskom fudbalu postalo je neodrživo na manje-više svakom nivou. Reprezentacija i dalje tumara, bez igre i rezultata. Klubovi su doživeli novo otrežnjenje u letnjem periodu, kojim je potvrđeno njihovo mesto, znatno ispod srednje evropske klase. Domaće prvenstvo počelo je serijom skandala. Rat saopštenjima velikih pokriva dramatične priče u malim klubovima – jednog više nema, drugi je jedva sastavio 11 igrača za nastup u prvom kolu.

Opširnije pročitajte u temi Vladimira Novakovića.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srpski fudbal: Rekonstrukcija

Izvor: B92, 02.Sep.2013

Srpski fudbal stigao je do ivice katastrofe i jasno je da mu je potrebna potpuna rekonstrukcija. Ne zamena glavnih aktera, nego potpuna reforma sistema...Pišući tekst o potrebi za hitnim i korenitim promenama u srpskom fudbalu ovog marta, znao sam da nam slede još teži dani. Ali, ne verujem da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.