Srnić: Bio je penal, ni sad ne mogu da pomerim nogu

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2013, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srnić: Bio je penal, ni sad ne mogu da pomerim nogu

Nedelja, 18. avgust, fudbalski praznik na Banovom brdu. Na stadionu Čukaričkog 4.000 ljudi, kao na prethodnih dvadesetak utakmica ukupno, a nisu ni Grobari ni Delije. Posle kažu – nema Čuka navijače.
(FOTO: D. Žarković)
Dinamična utakmica završena je drugom uzastopnom minimalnom pobedom Čukaričana koja ih je, posle uvodnih 180 minuta, dovela na tron s obzirom da su jedina ekipa sa maksimalnim učinkom.
Navijači k’o navijači – odmah su počeli sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sloganima tipa „Sila sa Hila”, „Srpski Ludogorec”… Trener Vladan Milojević, međutim, insistira da se o liderskoj poziciji – ne priča.
Namestilo se, sa dve pobede. Imamo pravo da živimo snove i da se nadamo. Neće nas ovo opiti, budite sigurni. Zahvaljujem se velikim sportskim prijateljima iz Slobode, neka i dalje nastave sa inovacijama. Kao što vidite, i mi smo sad u sistemu 3-5-2, pokušavamo da uvedemo nešto novo u srpski fudbal.
Pobednički jedanaesterac koji je iznudio Slavoljub Srnić u duelu sa Lovrićem, a realizovao kapiten Matić, izazvao je dosta polemike i podeljena mišljenja.
Bio je penal – nedvosmislen je Srnić.
Puklo je, i to se glasno čulo, ni sad ne mogu nogu da pomerim. Bio je blizu sudija iza gola. Kontakt se nije desio posle udarca već, skoro, istovremeno. Udario je moju nogu, a ona loptu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.