Srem suspendovan zbog 700 evra

Izvor: B92, 24.Feb.2011, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srem suspendovan zbog 700 evra

Opštinski fudbalski savez Sremske Mitrovice suspendovao je provoligaša iz ovog grada, FK Srem, zbog neizmirenog duga.

Suspenzija stupa na snagu od četvrtka 24. februara pošto Srem nije izmirio obaveze prema Opštinskom fudbalskom savezu u iznosu od 71.000 dinara.

Ukidanje suspenzije uslediće automatski kada klub izmiri dug. Srem je u nedelju odigrao prijateljsku utakmicu sa Partizanom u Teleoptiku, a rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio 1:1.

U prošlosti je Srem bio klub u koji je Crvene zvezda slala svoje igrače na pozajmicu, a trener ovog kluba bio je i bivši trener "crveno-belih" Ratko Dostanić.

Srem se takmiči u Prvoj ligi Srbije i nalazi se 13. mestu sa 18 osvojenih bodova posle 17 odigranih kola. Za Srem je u sezoni 2002/03. igrao fudbaler Čelsija i reprezentacije Srbije Branislav Ivanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.