Srećni džemper u muzeju

Izvor: RTS, 10.Okt.2011, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srećni" džemper u muzeju

Joakim Lev, selektor nemačke fudbalske reprezentacije, poklonio svoj "srećni" džemper Muzeju fudbala, koji se gradi u Nemačkoj.

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev poklonio je danas svoj srećni, plavi džemper sa prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva muzeju fudbala, koji gradi nacionalni Savez te zemlje.

"Nadam se da će ovaj džemper naći svoje mesto u muzeju i da će nadležni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << voditi računa o njemu. Mada, ko zna, možda će mi biti potreban za neka buduća takmičenja", rekao je Lev nemačkim medijima.

Lev je taj džemper nosio tokom prošlogodišnjih mundijalskih pobeda protiv Australije, Argentine i Engleske.

Nemačka je, inače, na Mundijalu zabeležila dva poraza - protiv Srbije u grupnoj fazi takmičenja sa 1:0 i protiv Španije u polufinalu istim rezultatom..

Nemci su na SP u Južnoj Africi osvojili treće mesto.

Muzej fudbala gradi se u Dortmundu, a zvanično će biti otvoren 2014. godine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.