Srbija zove – poziv najmlađima na utakmicu sa Mađarskom

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 11:51

Srbija zove – poziv najmlađima na utakmicu sa Mađarskom

Fudbalski savez Srbije uputio je poziv osnovnim školama, školama fudbala i fudbalskim klubovima na utakmicu "orlova".

"Fudbalski savez Srbije poziva sve škole fudbala i fudbalske klubove koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta, od 7 do 14 godina, kao i Osnovne škole širom Srbije da dođu na utakmicu UEFA kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Mađarske koja se igra na stadionu 'Rajko Mitić' >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u četvrtak, 7. septembra, sa početkom u 20.45", navodi se u pozivu.

"Zbog zabrane igranja utakmice u prisustvu navijača, Fudbalski savez Srbije poziva najmlađe navijače da još jednom budu 12. Igrač Orlova i naprave najlepšu fudbalsku atmosferu!"

Preuzmi tabelu sa linka Spisak dece za utakmicu SRBHUN_formular FSS_skole fudbala_osnovne skole i dostavi spisak na e-mail adresu velibor.djuric@fss.rs (kontakt telefon +381652310710).

Na broj do 15 dece potrebno je prijaviti jedno odgovorno, punoletno lice. Grupe koje broje više od 15 dece u obavezi su da prijave onaj broj punoletnih lica proporcionalnih navedenom pravilu.

Za sva pitanja možete se javiti na navedeni kontakt.

Volonteri Fudbalskog saveza Srbije će sve grupe dočekati na stadionu i smestiti na istočnu tribinu koja će biti namenjena najmlađim navijačima.

Reprezentacija vas zove, zajedno do Evropskog prvenstva!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.