Srbija kažnjena, protiv Litvanaca bez navijača?

Izvor: B92, 21.Dec.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija kažnjena, protiv Litvanaca bez navijača?

Disciplinska komisija UEFA je navodno kaznila fudbalsku reprezentaciju Srbije, koja neće imati podršku svojih navijača na meču sa Litvanijom.

Srbija se na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine sastaje sa Litvanijom na domaćem terenu, ali izgleda bez navijača, saznaje novinar Nebojša Petrović.

"Orlovima" je meč sa Litvanijom treći u kvalifikacijama za EURO, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer prvo gostuju Ukrajini i Portugalu. Meč sa Litvancima planiran je za 10. jun naredne godine, a razlog kazne nije naveden.

Inače u grupi sa Srbijom je i Luksemburg, a naši fudbaleri će se za kvalifikacije pripremati i putem prijateljskog meča protiv Nemačke 20. marta.

S obzirom na kaznu UEFA, navijači u Srbiji će tek u 7. septembra imati prvu priliku da gledaju "orlove" kod kuće u takmičarskoj utakmici, kada u Beograd dolazi evropski šampion Portugal.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo,   Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.