Srbija - Bugarska 19. novembra

Izvor: B92, 27.Okt.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija - Bugarska 19. novembra

Fudbalski savez Srbije saopštio je da će se prijateljska utakmica sa Bugarskom igrati na stadionu Partizana, 19. novembra od 17.30.

"Orlovima" će duel sa Bugarskom biti pripremni za nastavak takmičenja u Sedmoj kvalifikacionoj grupi za plasman na Svetsko prvenstvo. Srbija je trenutno na prvom mestu na tabeli Grupe sa devet osvojenih bodova na četiri meča.

Narednu utakmicu u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mundijal 2010. godine srpski fudbaleri igraće 28. marta kada će gostovati Rumuniji. Cene ulaznice za prijateljsku utakmicu izmedju Srbije i Bugarske još nisu odredjene, ali je FSS objavio da će one "svakako biti popularne".

Želja je da poslednju utakmicu „A" reprezentacije u ovoj godini posmatra što veći broj ljubitelja fudbala i da to bude istinski spektakl, svojevrsni uvod za sve ono što sledi u narednoj godini, završnoj kvalifikacionoj ka Svetskom prvenstvu 2010. u Južnoj Africi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.