Spremna smena Duška Vujoševića?

Izvor: Mondo, 27.Okt.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremna smena Duška Vujoševića?

Fudbalski klub Partizan zvanično će predložiti Milorada Vučelića za predsednika Sportskog društva Partizan.

Foto: MN Press

Milorad Vučelić je zvanično kandidat Fudbalskog kluba Partizan za novog predsednika Sportskog društva Partizan!

To je saopšteno posle današnje sednice Upravnog odbora Fudbalskog kluba, na kojoj je za novog sportskog direktora imenovan Ivica Iliev.

"Jedna od tema današnje sednice UO >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bila je i predlog da ja budem kandidat za novog predsednika Sportskog društva. Već smo o tome jednom razgovarali", rekao je Vučelić, a na dodatno pitanje novinara, da li je prihvatio kandidaturu, odgovorio je kratko: "Da".

O ovoj mogućnosti već se ranije pisalo, mada je Vučelić tada demantovao informacije. Ipak, ispostavilo se da je to bilo tačno.

Doskorašnji trofejni trener KK Partizan, Duško Vujošević, obavlja funkciju predsednika SD Partizan od 30. septembra 2011. godine.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.