Spreman sam da pomognem, ali ne vidim da u ovom fudbalskom sistemu to mogu kao pojedinac!

Izvor: Kurir, 05.Jun.2021, 19:25

Spreman sam da pomognem, ali ne vidim da u ovom fudbalskom sistemu to mogu kao pojedinac!

Ko­ke­zi­ni ka­dro­vi vo­de Sa­vez, ako osta­nu - ne­ma pro­me­na! Bje­ko­vić je vla­dao u vre­me mog de­de, pa že­li i u vre­me mo­je de­ce! Pan­te­lić se sa­da obračunava s lju­di­ma ko­je je do ju­če šti­tio! Ako Lja­jić mo­že da se kandiduje za pred­sed­ni­ka FSS, on­da mogu i ja za   pred­sed­ni­ka dr­ža­ve! Bivši reprezentativac Srbije, legendarni kapiten Mančester junajteda i jedan od najboljih fudbalera u istoriji Premijer lige, ekskluzivno za Kurir pričao o novim dešavanjima u srpskom fudbalu  
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NEMANJA VIDIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Ako Ljajić može da se kandiduje za predsednika FSS, onda mogu i ja za predsednika države!

Izvor: Kurir, 05.Jun.2021

Nemanja Vidić, legendarni kapiten Mančester junajteda i jedan od najboljih fudbalera u istoriji Premijer lige, ekskluzivno za Kurir pričao je o novim dešavanjima u srpskom fudbalu.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.