Sportski klubovi u Italiji mogu da počnu treninge 18. maja

Izvor: Beta, 26.Apr.2020, 22:11

Sportski klubovi u Italiji mogu da počnu treninge 18. maja

Profesionalni sportski klubovi u Italiji mogu da počnu s treninzima 18. maja, objavio je premijer Djuzepe Konte.Ta odluka znači da bi italijansko fudbalsko prvenstvo Serija A moglo da bude nastavljeno u junu.Takmičenje u Seriji A suspendovano je 9. marta, kada je vlada uvela zabranu kretanja u celoj zemlji radi suzbijanja epidemije korona virusa.Do kraja Serije A ostalo je još 12 kola, kao i četiri odložene utakmice 25. kola.Takmičenje u Kupu Italije prekinuto je posle prvih polufinalnih mečeva.Konte je rekao i da treninzi u individualnim sportovima mogu da budu nastavljeni 4. maja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO VEĆ SLUTI NA NEKA BOLJA VREMENA: Sportski klubovi u Italiji mogu da počnu treninge 18. maja!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2020

Profesionalni sportski klubovi u Italiji mogu da počnu s treninzima 18. maja, objavio je premijer Djuzepe Konte.

Nastavak na Kurir...

Italijani na treninzima 4. maja, Serija A se nastavlja u junu

Izvor: RTS, 26.Apr.2020

Klubovi u Seriji A vratiće se individualnim treninzima 4. maja, dok bi dve nedelje kasnije počele i kolektivne pripreme pred nastavak sezone, prenosi "Futbol Italija". . Premijer Đuzepe Konte najavio je da Italija od 4....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.