Sportingov potez veka – dresovi sa logom CR7 prodaju se kao alva

Izvor: B92, 09.Avg.2023, 09:41

Sportingov "potez veka" – dresovi sa logom CR7 prodaju se "kao alva"

Fudbalski klub Sporting predstavio je treću garnituru dresova za narednu sezonu na kojima je i logo CR7 što se ispostavilo kao vrhunski marketinški potez.

Za samo nekoliko dana klub je inkasirao 750.000 evra samo od prodaje ove garniture.

Lisabonski klub je prošle nedelje objavio na društvenim mrežama da je u prodaju puštena i treća garnitura dresova koja je "preko noći" postala najtraženiji artikal u klupskom šopu.

Tolika je navala navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ovaj dres da klub jedva ovih dana stiže da doštampa nove replike, pišu portugalski mediji.

Podsetimo, Sporting je u saradnji sa Ronaldom realizovao ovu ideju, dresovi su vrlo dopadljivi (crni sa žutim rukavima), ali onaj najbitniji detalj, zbog kojeg i ima vrednost, im se nalazi na desnoj strani naličja - umesto znaka proizvođača tamo je logo Kristijana Ronalda (CR7).

Samo prvog dana od puštanja u prodaju čitav kontigent dresova je rasprodat (10.000), što onlajn, što direktno u šopu, a zaključno sa utorkom klub je samo na prodaji ovog artikla zaradio 750.000 evra.

Pomama za dresom ne jenjava i tek se očekuje navala narednih dana.

Sporting je, podsetimo, ovu garnituru dresova posvetio obeležavanju dve decenije od odlaska Kristijana u Mančester junajted.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.