Spektakularan gol Paderborna sa 80 metara za overu vrha Bundeslige /VIDEO/

Izvor: Blic, 20.Sep.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakularan gol Paderborna sa 80 metara za overu vrha Bundeslige /VIDEO/

Odlični Paderborn savladao je i Hanover sa 2:0, pa je ostao neporažen i posle četvrte utakmice u najjačem fudbalskom rangu Nemačke, a sjajan gol viđen je u nadoknadi vremena.

On je delo levog krila domaće ekipe, Morica Stopelkampa, koji je uspeo da zatrese mrežu Hanovera sa udaljenosti od 20 metara - od svog gola.

Golman gostiju Rene Ciler otišao je u napad ne bi li pokušao da postigne pogodak vredan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << boda, pošto je njegova ekipa imala slobodan udarac.

Ipak on je loše izveden, lopta se odbila do Stopelkampa, koju je primio na grudi pa iz okreta bez razmišljanja šutnuo. Ona je preletela defanzivca Hanovera a onda polako upala u gol, tik uz levu stativu, za veliko slavlje domaćih igrača i navijača.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.