Španski mediji: Real u pregovorima sa Morinjom

Izvor: RTS, 21.Okt.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski mediji: Real u pregovorima sa Morinjom

Španski fudbalski gigant Real Madrid već je u kontaku sa portugalskim trenerom Žozeom Morinjom, jer se iščekuje odlazak Zinedina Zidana sa klupe kraljevskog klupa, pišu lokalni mediji. Morinjo je u na klupi Madriđana bio u periodi od 2010. do 2013. godine, kada je 2012. postao šampion Španije.
Kako se navodi, Zidanova pozicija na "Santjago Bernabeuu" ponovo se vratila u žižu interesovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posle poraza od Majorke u devetom kolu Primere, posle koga je tim Zinedina Zidana prvu poziciju na tabeli prepustio Barseloni.

Morinjo nema angažman još od decembra prošle godine kada je dobio otkaz u Mančester Junajtedu.
Portugalac je nekoliko puta u poslednjih 12 meseci bio povezivan sa povratkom u Real, a list Sport pre dva meseca već je izveštavao da predsednik kluba Florentino Perez zadržava mogućnost da angažuje bivšeg trenera Porta, Čelsija i Intera.
Morinjo je u na klupi Madriđana bio u periodi od 2010. do 2013. godine, kada je 2012. postao šampion Španije.
Ostvario je 128 pobeda u 178 mečeva, osvojio Kup Kralja 2011. godine i Superkup godinu dana kasnije.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.