Španska antidoping agencija ispituje Sosijedad

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španska antidoping agencija ispituje Sosijedad

Španska antidoping agencija saopštila je da će ispitati navode da se doping u toj zemlji preneo iz biciklizma u fudbal.
Direktorka agencije Ana Munjos rekla je da ta agencija „sakuplja informacije” povodom optužbe bivšeg predsednika Real Sosijedada da su se igrači tog kluba dopingovali.
Injaki Badiola je ove nedelje rekao španskom dnevniku „AS“ da je klub pre njegovog dolaska 2008. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << plaćao „ispod stola” za „medicinske proizvode koji se klasifikuju kao doping supstance”.
Badiola je rekao da je moguće da je dobavljač supstanci za baskijski klub bio Eufemanio Fuentes, lekar kome se sudi za organizaciju dopinga nazvanu „Operacija Puerto”.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antidoping agencija: Sosijedad na tapetu

Izvor: Mondo, 08.Feb.2013, 09:12

Španska antidoping agencija ispitaće navode da se doping u toj zemlji preneo iz biciklizma u fudbal, a prvi na meti je klub iz San Sebastijana...Direktorka antidoping agencije Ana Munjoz rekla je da "sakupljaju informacije" povodom optužbe bivšeg predsednika Real Sosijedada da su se igrači tog kluba...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.