Spahić želja Dinama i Sarajeva

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spahić želja Dinama i Sarajeva

Emir Spahić, fudbalski reprezentativac BiH i doskorašnji član Bajer Leverkuzena, želja je čelnika Dinamo Zagreba u ljetnom prelaznom roku, navode hrvatski mediji.

Iskusni defanzivac je i prije nekoliko godina spominjan kao moguće pojačanje "modrih", ali tada od transfera nije bilo ništa. Uz Spahića, ponovno je aktuelan dolazak još jednog defanzivca Gordona Šildenfelda. Spahić se, osim sa Dinamom, povezuje i sa prelaskom u Sarajevo.

"Čuo sam se telefonom sa Spahićem i dogovorili smo sastanak", kazao je Zdravko Mamić, izvršni predsjednik Dinama, za medije u Hrvatskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.