Sosijedad nakon preokreta slavio protiv Levantea!

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sosijedad nakon preokreta slavio protiv Levantea!

Domaćin je imao seriju od pet utakmica bez poraza.

Levante je uz Alaves najveće iznenađenje. Oni su večeras dočekali ekipu Real Sosijedada, ali su ipak poraženi u ovom duelu. Gosti su slavili sa 1:3 (1:0).

Levante je fantastično otvorio ovaj meč. Domaćin je napadao, a već u 4. minutu su poveli preko Čeme. Levante nije želeo da se zaustavi na ovom golu i do kraja poluvremena su igrali vrlo lep fudbal, ali nisu imali sreće da uvećaju prednost.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Kako se bližio kraj utakmice, tako je izgledalo da će Levante verovatno odneti sva tri boda ili makar ostati neporažen i u šestoj utakmici uzastopno. Ipak, Ernandez je u 73. minutu izjednačio rezultat, asistent je bio Oerzabal. Ovo je bila prva izgledna šansa za goste na ovoj utakmici, ali ona je totalno poremetila domaćina koji je na konto toga pravio netipične greške. Sosijedad je to iskoristio i potpuno preokrenuo ovaj meč. Huanmi je doneo prednost u 77. minutu, dok je Oerzabal stavio tačku u 83. minutu. Sosijedad je tako za samo 10 minuta uspeo da osvoji tri boda u utakmici kojoj je izgledalo da nemogu da ostanu neporaženi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.