Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2024, 07:24

Šok za Srbiju: Radonjić ne igra za reprezentaciju dok je Piksi selektor

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, trebalo bi danas da saopšti spisak od 26 igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo, a kako javljaju beogradski mediji, na spisku neće biti Nemanje Radonjića, fudbalera Majorke, u kojoj je proveo posljednjih šest mjeseci kao pozajmljen igrač Torina.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Šok! Nemanja Radonjić odlučio da ne igra za reprezentaciju dok je Dragan Stojković Piksi selektor

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Maj.2024

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, trebalo bi u utorak da saopšti spisak od 26 igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo, a kako Telegraf nezvanično saznaje, na spisku neće biti Nemanje Radonjića, fudbalera Majorke, u kojoj je proveo poslednjih šest meseci kao...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.