Šok terapija u Novom Pazaru pred duel sa Partizanom - Smenjen Uške!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok terapija u Novom Pazaru pred duel sa Partizanom - Smenjen ''Uške''!

Nebojša ''Uške'' Vučićević sutra neće voditi ekipu Novog Pazara protiv svog nekadašnjeg kluba!

Fudbalski klub Novi Pazar sporazumno je danas raskinuo saradnju sa trenerom Nebojšom Vučićevićem, a ekipu će u četvrtak protiv Patizana predvoditi Saudin Huseinović, rečeno je u tom superligašu.

"Sa bivšim trenerom smo se korektno rastali. Huseinović je hrabro prihvatio da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na klupi u teškom trenutku, protiv snažnog rivala, a uz njega će biti Izet Ljajić i Aldin Gurdijeljac.

Definitivno ćemo pitanje trenera rešiti za dan ili dva, pošto u utorak kreće plej-aut",
rekao je generalni sekretar Pazaraca Senad Hadžifejzović.

Huseinović (45) će Novopazarce prevoditi posle osam godina, a prvi put otkako je klub učesnik elitnog takmičenja.

Novi Pazar je pretposlednji 15. na tabeli sa 20 bodova, a sutra će od 17.00 biti domaćin Partizanu u utakmici 30. kola Super lige Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uške Vučićević napusti Pazarce pred dolazak Partizana

Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2017

Rukovodstvo Fudbalskpg kluba Novi Pazar sporazumno je raskinulo ugovor sa trenerom Nebojšom Vučićevićem...Ekipu će u četvrtak protiv Patizana predvoditi Saudin Huseinović..."Sa bivšim trenerom smo se korektno rastali. Huseinović je hrabro prihvatio da bude na klupi u teškom trenutku, protiv...

Nastavak na N1 televizija...

Pazarci smenili trenera pred meč sa Partizanom

Izvor: Telegraf.rs, 12.Apr.2017

Novi Pazar će u okviru 30. kola Superlige, poslednjeg pred podelu na plej-of i plej-aut, dočekati Partizan, ali bez dosadašnjeg trenera Nebojše Vučićevića na klupi...Uprava kluba smenila je nekadašnjeg igrača Partizana umesto koga će ekipu, privremeno, voditi Saudin Huseinović...- Sa bivšim...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.