Sneg ponovo odložio fudbalske mečeve, Voša - Proleter od 16 časova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2018, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg ponovo odložio fudbalske mečeve, Voša - Proleter od 16 časova

Sneg i dalje pravi velike probleme u Srbiji, zbog čega ni danas neće moći da se igraju mečevi Superlige. Napredak i Zemun, domaćini duela 21. kola Superlige, saopštili da će umesto danas duele protiv Radničkog, odnosno Dinama igrati u ponedeljak. 

Fudbalski klub Zemun saopštio je da se meč 21. kola Superlige protiv Dinama iz Vranja koji je danas trebalo da se odigra u Gornjoj varoši, odnosno 24 sata nakon prvobitno određenog termina, odlaže za ponedeljak od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 13 časova.

Takođe i Napredak je odložio duel protiv Radničkog iz Niša, jer njihov teren nije spreman za igru.

U saopštenju Kruševljanja navodi se da će utakmica koja je bila zakazana za večeras od 19 časova biti pomerena za ponedeljak od 15 sati.

I Zemun i Napredak shodno pravilima propozicija takmičenja Superlige odložili su utakmice za jedan dan, i naveli su da će javnost biti blagovremeno obaveštena ako budu prinuđeni da ponovo odlože odigravanje mečeva čiji su organizatori.

Odložena jučerašnja utakmica Vojvodina - Proleter koja je pomerena za danas u 15 sati, ponovo je odložena, ovaj put za sat vremena, pa ce početi u 16 časova.

Danas od 13 časova trebalo bi da odložene mečeve odigraju Spartak i Voždovac, kao i Mladost - Rad.

Duel na Banovom brdu između Čukaričkog i Zvezde biće odigran danas, ali četiri sata kasnije, odnosno od 19 časova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.