Snajder povređen, propušta Rumuniju

Izvor: B92, 24.Mar.2013, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajder povređen, propušta Rumuniju

Kapiten fudbalske reprezentacije Holandije Vesli Snajder će zbog povrede propustiti kvalifikacionu utakmicu protiv Rumunije za SP 2014.

Snajder je povredio prepone u petak, tokom prvog poluvremena utakmice sa Estonijom u kojoj je Holandija pobedila sa 3:0.

Selektor Luj van Gal je umesto fudbalera Galatasaraja u ekipu pozvao igrača AZ Alkmara Adama Mahera.

Duel Holandije i Rumunije igra se u utorak od 20:30 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Amsterdam areni. “Lale” su prve u kvalifikacionoj grupi D sa svih pet pobeda, dok Rumunija na trećoj poziciji ima 10 bodova, koliko ima i drugoplasirana Mađarska.

Turska je četvrta sa šest bodova, Estonija ima tri, dok poslednja Andora nema osvojen poen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Holanđani bez Snajdera u derbiju D grupe

Izvor: Sportal.rs, 24.Mar.2013

Kapiten Holandije Vesli Snajder propustiće zbog povrede prepone utakmicu protiv Rumunije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine, prenosi Beta.

Nastavak na Sportal.rs...

Kompani spreman za Makedoniju?

Izvor: B92, 24.Mar.2013

Kapiten Mančester Sitija Vensan Kompani će biti u timu Belgije za utakmicu kvalifikacija za SP 2014. protiv Makedonije u utorak...Defanzivac nije bio na terenu od 26. januara, kada je povredio skočni zglob u utakmici Premijer lige Engleske protiv Stouka...Selektor Belgije Mark Vilmots je rekao da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.