Slovenija smenila selektora Kavčića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenija smenila selektora Kavčića

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Tomaž Kavčić dobio je otkaz nakon poraza od Norveške (1:0) i remija sa Kiprom (1:1) u Ligi nacija.

Kavčić je smenjen posle samo 10 meseci jer je za to vreme zabeležio tek jednu pobedu u Crnoj Gori, uz pet poraza i remi, a sad Sloveniji preti ispadanje u D Ligu nacija.

Uz to Kavčić je imao nesuglasice sa prvom zvezdom nacionalnog tima, golmanom madridskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Atletika Janom Oblakom koji je propustio gostovanje u Oslu i loš remi sa Kipranima u Ljubljani.

Slovenija ima samo jedan bod u C Ligi nacija, tri manje od Kipra, ali i čak po osam od Bugarske i Norveške - rivala u novembru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbrži otkaz: Slovenci bez selektora

Izvor: Mondo, 18.Okt.2018

Tomaž Kavčič smenjen je sa mesta selektora Slovenije posle samo 10 meseci..Foto: MN Press..Fudbalska reprezentacija Slovenije moraće u novu potragu za selektorom, pošto je Tomaž Kavčič dobio otkaz...Iskusni slovenački stručnjak otpušten je nakon poraza od Norveške (1:0) i remija sa Kiprom...

Nastavak na Mondo...

Slovenija smijenila selektora Kavčića

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Tomaž Kavčić dobio je otkaz nakon poraza od Norveške (1:0) i remija sa Kiprom (1:1) u Ligi nacija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.