Sloboda okuplja timove iz bivše Jugoslavije

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda okuplja timove iz bivše Jugoslavije

Fudbalsko Užice moglo narednog leta da okupi nekadašnju Jugoslaviju na jednom mestu.
(FOTO: M. Jelisavčić)
Vodeći ljudi Slobode Point rešeni su da organizuju „Turnir prijateljstva” na kojem bi učestvovalo osam ekipa iz šest bivših jugoslovenskih republika.
Ideja je da ekipe budu raspoređene u dve grupe po četiri. Turnir bi trajao desetak dana, po pokroviteljstvom FSS i Grada Užica – potvrđuje Dragan Subotić, predsednik Užičana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Da je ideja u poodmakloj fazi potvrđuje i podatak da je već napravljen kostur učesnika:
Turnir prijateljstva okupio bi po dve ekipe iz Srbije i Bosne i Hercegovine i po jednu iz Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Makedonije. Želimo da na jednom mestu okupimo velike klubove iz bivše države i da smotra postane tradicionalna u letnjim danima.
Sve utakmice bile bi odigrane na Gradskom stadionu, a učesnici smešteni na Zlatiboru, koji je pre deset dana bio i premijerno domaćin reprezentaciji Srbije.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.