Slavoljub Muslin na Alfa BK Univerzitetu: Poverenje je spona između sporta, obrazovanja i duhovnosti, kao i osnovni ključ uspeha

Izvor: BKTV News, 19.Maj.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavoljub Muslin na Alfa BK Univerzitetu: Poverenje je spona između sporta, obrazovanja i duhovnosti, kao i osnovni ključ uspeha

Na Fakultetu za menadžment u sportu Alfa BK Univerziteta održana je tribina pod nazivom "Sport, obrazovanje, duhovnost" čiji gost je bio selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin.

Kao i uvek, bio je izuzetno raspoložen za priču i dotakao se mnogih više nego interesantnih tema, te je vreme u prepunom amfiteatru Alfa BK Univerziteta "proletelo".

Prisutne je kroz događaj vodio kolega >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Nebojša Petrović.

Inspirisani selektorovom pričom iz prakse, učesnici tribine postavili su mnoga pitanja vezana za profesionalnu karijeru šefa struke našeg nacionalnog tima, od igračkog perioda pa sve do trenerskog, odnosno selektorskog.

Između ostalog, Muslin je istakao da je poverenje glavna spona između sporta, obrazovanja i duhovnosti, kao osnovni uslov za funkcionisanje jednog uspešnog tima.

Za kraj ovog prijatnog i nadasve inspirativnog i svestrano korisnog druženja, dekan Fakulteta za menadžment u sportu prof. dr Dragan Životić uručio je selektoru Muslinu prigodan poklon, monografiju "Srbija" u izdanju Karić Fondacije.

Nakon tribine usledilo je fotografisanje sa bivšim trenerom Bordoa, Crvene zvezde, Lokomotive iz Moskve, Standarda iz Liježa kao i još nekolicinom evropskih klubova.

Svi su želeli uspomenu sa trofejnim stručnjakom.

Podsetimo, Muslin je ranije danas objavio spisak igrača koji će se suprotstaviti Velsu u narednoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.