Slavlje u Prištini nakon prekida utakmice Srbija-Albanija

Izvor: Cafe.ba, 15.Okt.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlje u Prištini nakon prekida utakmice Srbija-Albanija

Na ulicama Prištine večeras se slavi prekid fudbalske utakmice Srbija-Albanija, koja se igrala u Beogradu. Uz sirene, muziku, petarde i pevanje sa zastava u rukama navijači crveno-crnih su preplavili glavnu ulicu u Prištini

Na ulicama Prištine večeras se slavi prekid fudbalske utakmice Srbija-Albanija, koja se igrala u Beogradu. Uz sirene, muziku, petarde i pevanje sa zastava u rukama, navijači crveno-crnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << su preplavili glavnu ulicu u Prištini, javlja Anadolu Agency.

U centru Prištine je na Trgu Zahir Pajaziti bilo organizovano kolektivno gledanje istorijske utakmice putem ogromnog ekrana. Nekoliko hiljada građana obučenih u crveno-crno, bojama albanske zastave, zajednički je navijalo za reprezentaciju Albanije.

Pojava aviona-igračke, koja je na stadion Partizana u Beogradu unela albansku zastavu sa kartom Velike Albanije za posledicu je imala bacanje pirotehničkih sredstava na teren i potom i ulazak pojedinih navijača u teren, koji su nasrnuli na igrače Albanije. Sve to je dovelo do prekida utakmice tri minuta pre kraja prvog poluvremena pri nerešenom rezultatu 0:0.

Zbog preporuke UEFA-e, albanski navijači nisu mogli grupno da putuju u Beograd. Utakmica Srbija-Albanija se igra u okviru kvalifikacija za Euro “Franca 2016”.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.