Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slaven Musa: Prvo čekam Vitez

Slaven Musa, fudbalski stručnjak kojem je sa završetkom sezone u BHT Premijer ligi BiH istekao ugovor sa Vitezom, ističe da iako ima ponuda drugih klubova prije svega želi da priča sa doskorašnjim poslodavcima.

"Prva opcija je trenutno Vitez. Tokom vikenda ćemo obaviti razgovore i tek ukoliko ne dogovorimo produžetak saradnje onda ću se okrenuti drugim ocijama. Sve će biti poznato nakon vikenda jer nemamo puno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vremena i svi klubovi uskoro moraju da počnu pripreme za novu sezone", rekao je Musa.

45-godišnji stručnjak je za Vitezom izborio opstanak u društvu najboljih prošle sezone, a u trenerskoj karijeri je između ostalog vodio Zrinjski i Široki Brijeg. Musa je na listi želja novog – starog premijerligaša GOŠK-a iz Gabele na čijoj klupi je sjedio 2012.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.