Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2020, 11:15

Škuletić uskoro s čistim papirima

Lokalni mediji tvrde da se pregovara o sporazumnom raskidu saradnje

Pet godina već u inostranstvu, ali Petar Škuletić nikako da u belom svetu pronađe fudbalsku sreću. I prema poslednjih informacijama uskoro će ponovo u potragu za novim angažmanom, jer lokalni mediji tvrde da će se uveliko radi na njegovom rastanku sa Monpeljeom.

Bivši golgeter Partizana – u Srbiji je pravio ozbiljnu razliku na terenu – član francuskog kluba je još od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jula 2018. kada je kao slobodan igrač stigao iz Genčlerbiligija. Međutim, kako je prolećni deo prošle sezone proveo na pozajmici u Sivasu ostao je na statistici od samo jednog gola i dve asistencije na 37 utakmica u dresu Monpeljea.

Niti je u planovima za narednu sezonu, pa je sporazumni raskid saradnje ono o čemu se pregovara. Prošle sezone je takav dogovor napravljen sa Fakundom Pirizom recimo. Monpelje će Škuletiću isplatiti deo zarada koje mu sleduju po slovu poslednje godine ugovora, a on će dobiti čiste papire da potraži novi klub.

Pominjala se Turska. Dobro ga tamo znaju posle epizoda u Sivasu i Genčleru. Mada je u Sivasu šansu dobijao na kašičicu i odigrao samo 147 minuta. Vreme je za novi izazov.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Jedno veliko ime manje na listi slobodnih igrača!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2020

Dogovor postignut...Kako prenosi francuski "L'Equipe", Hatem Ben Arfa ima novi klub...Bivši fudbaler Liona, Marseja, Njukasla, Nice, Pari sen Žermena i Rena je jedan deo minule sezone proveo u Valjadolidu, upisao je svega pet nastupa u Primeri...U julu je ponovo ostao bez kluba, a kako javljaju francuski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.