Skandal na pomolu, Rusiji preti izbacivanje sa EURO 2020!?

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na pomolu, Rusiji preti izbacivanje sa EURO 2020!?

Pred "zbornajom" dani strepnje.

Sa Ostrva nam stiže vest koja bi mogla da potrese čitavu fudbalsku Evropu, ali i svet.

Prema pisanju Dejli mejla, postoji mogućnost da Rusija bude izbačena sa Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine, ali i sa Evropskog prvenstva iste godine.

Svetska anti-doping agencija će se sastati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 9. decembra kako bi razmotrila preporuku nezavisnog tela koje je utvrdilo više nepravilnosti kada su u pitanju rezultati ruskih sportista sa testiranja u periodu od 2012. do sredine 2015. godine.

U slučaju da se utvrdi nepravilnost, čitava stvar ide na Sud sa sportsku arbitražu (CAS) u Lozani koji će potom utvrditi da li će Rusi moći da se takmiče na dva najveća sportska događaja naredne godine.

To bi, pored Olimpijskih igara i Evropskog prvenstva uključilo i Paraolimpijske igre.

Fudbalska reprezentacija Rusije plasirala se na reprezentativnu smotru najboljih evropskih ekipa pošto su takmičenje u kvalifikacionoj grupi I završili na drugom mestu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.