Siti se batrga, otkucava Juve i Bajern?

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2020, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti se batrga, "otkucava" Juve i Bajern?

Šampion Engleske u teškoj situaciji.

Prekjuče su izašle informacije koje prete da tektonski promene fudbal na Ostrvu, ali i u Evropi.

Mančester Siti je proglašen krivim za lažiranjem podataka oko sponzorskih ugovora. Dok su na papirima stojali raznorazni sponzori, novac je ustvari pumpao sam vlasnik "građana" Šeik Mansur. Siti je kažnjen dvogodišnjom suspenzijom u Evropi i novčanom kaznom od 30 miliona evra.

Čelnici šampiona PL su najavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tužbu, jasno da ovakva kazna može imati ogromne posledice za sam klub i ostanak najvećih zvezdi na "Etihadu". Prema engleskim medijima čelnici se "čupaju" za svoj klub tako što će upitati poslovanje evropskih giganata.

Siti je navodno u prehodnih godinu dana prikupljao informacije o principu poslovanja Juventusa i Bajern Minhena. Sada su spremni da obelodane taj dosije, navodno će postaviti pitanje kako "stara dama" dobija novac od "Fijata" a za "bavarce" je navodno upitna saradnja sa "Audijem".

Videćemo da li je ovo čisto skretanje pažnje, pokušaj da se povuku sa sobom i slični.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.