Siti prihvatio ponudu Al Nasra za Laporta

Izvor: B92, 16.Avg.2023, 16:09

Siti prihvatio ponudu Al Nasra za Laporta

Fudbalski klub Mančester siti prihvatio je ponudu Al Nasra za svog igrača Emerika Laporta, koji će sada preći u saudijsku ligu.

Kako je danas preneo Bi-Bi-Si (BBC), nije objavljeno koliko je saudijski klub ponudio za 29-godišnjeg francuskog odbrambenog fudbalera, već samo da je Siti prihvatio ponudu.

Laport je u sezoni 2021/2022 bio starter u 43 utakmice, ali je trener Pep Gvardiola prošle sezone, u kojoj je Siti osvojio triplu krunu, davao veću minutažu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Manuelu Akandžiju i Nejtanu Akeu.

Siti je ovog leta potrošio 77 miliona funti na dovođenje još jednog defanzivca Joška Gvardiola.

Laport će preći u Al Nasr, za koji igraju Kristijano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozović i Aleks Teles.

Laport, koji je promenio državljanstvo i sada igra za Španiju, došao je u Siti 2018. godine iz Atletik Bilbaa i za engleski klub odigrao je ukupno 180 utakmica i postigao 12 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.