Siti preko influensera želi da popravi atmosferu na Etihadu

Izvor: RTS, 24.Okt.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti preko influensera želi da popravi atmosferu na Etihadu

Fudbalski klub Mančester siti, nezadovoljan atmosferom koju navijači prave na utakmicama, pokrenuo je kampanju na influenserskoj platformi "Trajb", kako bi se to stanje popravilo.
"Građani" tvrde da im je žreb u Ligi šampiona doneo neatraktivne ekipe Dinama, Atalante i Šahtjora, što će dovesti do toga da njihove pristalice >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dolaze u manjem broju na Etihad.

Planirano je da ovom kampanjom obuhvate ciljnu grupu od 18 do 55 godina, kako bi preko njih mladi mogli vide i da dožive Sitijeve utakmice.
Svaki influenser (osoba koja ima moć uticaja na druge ljude na društvenim mrežama prim.aut) koji želi da se uključi u ovu kampanju i da postane promoter kluba iz Mančestera, mora da ima najmanje 5.000 pratilaca na Instagramu.
Uslov za "dobjanje posla" je slanje fotografije ili videa koji prikazuje "neverovatnu atmosferu Etihada".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.