Sirijac kojeg je saplela mađarska snimateljka postao trener u Španiji

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2015, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijac kojeg je saplela mađarska snimateljka postao trener u Španiji

NEKO podmeće nogu, nego pruža ruku. Sirijac Osama Abdul Mohsen dospeo je u žižu svetske javnosti kada ga je mađarska snimateljka saplela dok je sa detetom u naručju bežao od policije blizu granice. Pred njim je sada novi život, jer su Španci rešili da ga zaposle u školi za trenere u pregrađu Hetafea.Kada je direktor ove organizacije Migel Anhel Galan čuo tužnu priču i iz medija saznao da se radi o fudbalskom stručnjaku koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je u svojoj zemlji trenirao prvoligaša Al Foruva, odmah je reagovao.- Mi smo nacionalna trenerska škola. Odlučili smo da pomognemo kolegi i obezbedimo mu posao. On i njegova porodica će dobiti najvažnije stvari: stan, hranu i odeću - naglasio je Galan.Jedan zaposleni iz škole koji govori arapski otišao je u Nemačku po Mohsena i njegovo dvoje dece. Po dolasku u Madrid, Sirijac je na skromnom engleskom pokušavao da se zahvali Špancima na šansi za novi život. Prevodilac je dodao da uskoro treba da stignu i njegova deca sa još dvoje dece, koji su trenutno u Turskoj.PROČITAJTE JOŠ: * Rajkoviću niko ne zamera * Božović smatra da situacija u Zvezdi nije normalna: Izbori politička igra * Čović: Vujoševiću nisam oprostio uvrede upućene porodici * Dženkins došao u Beograd * Grčka pobedila Letoniju, a Spanulis objavio da se povlači iz reprezentacije * Valančijunas: Naš cilj je zlatna medalja!

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Osama Abdul dočekan u Madridu kao heroj

Izvor: Politika, 17.Sep.2015

Ne želi da oprosti mađarskoj novinarki koja ga je saplela..Cinici bi rekli da je novinarka Petra Laslo učinila životnu uslugu sirijskom izbeglici, kada ga je na očigled brojnih kamera namerno saplela dok je ovaj sa detetom u naručju bežao od mađarskih policajaca. Prošlo je nepune dve nedelje...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.