Simon promenio odluku, Vermezu se smeši brk

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2018, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simon promenio odluku, Vermezu se "smeši brk"

Bivši fudbaler Partizana Simon Vukčević promenio pređašnju odluku i prihvatio ponudu najpoznatijeg crnogorskog kluba.

Četiri dana pre početka prolećnog dela sezone u šampionatu Crne Gore fudbalski klub Budućnost završio je ogroman posao.

Spekulisalo se tokom zimskog prelaznog roka da će se Simon Vukčević priključiti plavo-belima ali je crnogorski fudbaler to demantovao rekavši da je možda vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se povuče.

U momentu kada se više niko nije nadao obrtu dogodilo se neočekivano, Simon Vukčević je odlučio da potpiše jednogodišnji ugovor sa Budućnosti.

Na taj način Vukčević će se vratiti na teren posle sedmomesečne pauze koju je započeo nakon završetka saradnje sa Čavesom.

Simon će u ekipi Budućnosti sarađivati sa trenerom Vladimirom Vermezovićem koji je preuzeo plavo-bele tokom zimske pauze.

Podgoričani imaju trinaest bodova zaostatka za vodećom Sutjeskom sedamnaest kola pre kraja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.