Sezona u Bundesligi počinje 11. ili 18. septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2020, 16:57

Sezona u Bundesligi počinje 11. ili 18. septembra

Nova sezona u Bundesligi počeće 11. ili 18. septembra, izjavio je Kristijan Sajfert, prvi čovek nemačke fudbalske lige.

U razgovoru za dnevni list "Die Welt", Sajfert je najavio kako bi klubovi koji učestvuju u evropskim takmičenjima mogli kasnije da počnu sezonu, a postoji i mogućnost da se u novoj sezoni ipak dozvoli prisutstvo publike na stadionima.

U Nemačkoj je prvenstvo završeno prošlog vikenda, a poslednjih devet kola posle pauze zbog korona virusa igrano je bez gledalaca.

Fudbalska sezona u ovoj zemlji završiće se finalom Kupa između Bajerna i Bajera u subotu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bundesliga počinje 18. septembra

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2020

Nova sezona u Bundesligi mogla bi da počne 18. septembra...Uprava Nemačke fudbalske lige (GFL) razmatra mogućnost da nova sezona u Bundesligi počne 18. septembra...GFL je danas saopštila da mora da pronadje način da uskladi kalendar takmičenja sa završetkom ove sezone Uefinih takmičenja. Planirano...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.