Sevilja otpustila trenera Vinčenca Montelu

Izvor: Beta, 28.Apr.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja otpustila trenera Vinčenca Montelu

Fudbalski klub Sevilja otpustio je danas trenera Vinčenca Montelu zbog loših rezultata.Uprava Sevilje se na to odlučila posle jučerašnjeg poraza od Levantea od 1:2, što je bila deveta uzastopna utakmica bez pobede u svim takmičenjima.Sevilja je trenutno sedma na tabeli španske lige, na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa.Sevilja je ove sezone igrala u četvrtfinalu Lige šampiona, ali je u dvomeču izgubila od Bajerna iz Minhena. U finalu Kupa kralja izgubila je sa 0:5 od Barselone.Montela je odveo Sevilju u četvrtfinale Lige šampiona prvi put u 60 godina, a španski tim je u osmini finala izbacio Mančester junajted.Italijanski trener je zimus preuzeo ekipu kada je zamenio Eduarda Beriza, a sa Seviljom je ostvario 11 pobeda, imao je sedam remija i pretrpeo 10 poraza.Ekipu će do kraja sezone predvoditi Hoakin Kaparos.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE MOGLO VIŠE: Sevilja otpustila Vinćenca Montelu

Izvor: Kurir, 28.Apr.2018

Fudbalski klub Sevilja otpustio je danas trenera Vinćenca Montelu zbog loših rezultata.

Nastavak na Kurir...

Adios Vinćenco! Sevilja otpustila Montelu

Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2018

Fudbalski klub Sevilja otpustio je danas trenera Vinćenca Montelu zbog loših rezultata. Uprava Sevilje se na to odlučila posle jučerašnjeg poraza od Levantea od 1:2, što je bila deveta uzastopna utakmica bez pobede u svim takmičenjima. Sevilja je trenutno sedma na tabeli španske lige, na poziciji...

Nastavak na MozzartSport.com...

(VIDEO) KJEVO OSTALO BEZ TRENERA: Ronaldo Maran dobio otkaz posle poraza od Rome

Izvor: Kurir, 29.Apr.2018, 17:24

Fudbalski klub Kjevo otpustio je danas trenera Ronalda Marana nakon poraza serije loših rezultata.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.