Ševčenko: Poštujemo Srbiju, bodovi važniji od 5:0

Izvor: B92, 16.Nov.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ševčenko: Poštujemo Srbiju, bodovi važniji od 5:0

Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Andrej Ševčenko izjavio je da veoma poštuje tim Srbije i da se njegova selekcija maksimalno priprema za meč.

"Svi igrači su dobro, spremamo se za meč maksimalno ozbiljno, važno nam je da odigramo dobro jer i Srbija želi pobedu", rekao je Ševčenko na konferencijinza medije na stadionu Rajko Mitić.

Nekada sjajni napadač kijevskog Dinama, Milana i Čelsija istakao je da se sutrašnja utakmica igra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za bodove i da nema potrebe potencirati trijumf Ukrajine u Lavovu od 5:0.

"Svakako da je taj poraz dodatna motivacija za Srbiju, ali u kvalifikacijama su bitni bodovi. Lepo je kad se pobedi tako ubedljivo, ali tri boda su važnija. Čeka nas utakmica dva ravnopravna tima, imamo svoje motive, želimo bodove, baš kao i Srbija", istakao je Ševčenko.

On nije hteo da potencira činjenicu da je ukrajjnski Savez odlučio da ne dovodi navijače.



"Tako je odlučeno, situacija oko svega treba da se smiri. Mi veoma poštujemo Srbiju i pripremamo se samo za meč",
poručio je Ševčenko.

Iskusni golman i kapiten Ukrajinaca Andrej Pjatov istakao je da se nada kako će, baš kao u Lavovu, opet sačuvati mrežu.

"Znamo da je ovde sjajna atmosfera, da su navijači vatreni, pružaju jaku podršku svom timu. Opet, ja znam šta je moj posao", rekao je Pjatov.

Utakmica između Srbije i Ukrajine igra se u nedelju od 15 sati.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.