Izvor: RTS, 17.Avg.2020, 09:37

Setijen je prošlost, Kuman novi trener Barselone?

Španski fudbalski gigant Barselona danas će smeniti trenera Kikea Setijena i na tu funkciju postaviti Holanđanina Ronalda Kumana, prenose španski mediji.
Odluka o smeni Setijena je očekivana i dolazi tri dana posle debakla od Bajerna u četvrtfinalu Lige šampiona 8:2.

Setijen je u januaru stigao na Kamp >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nou umesto Ernesta Valverdea, ali je potpuno podbacio izgubivši trku u Primeri sa Realom, a potom je na sraman način eliminisan iz Lige šampiona.
Gotovo izvesno, novi trener biće Holanđanin Ronald Kuman, legenda kluba, strelac čuvenog gola za prvi trofej Katalonaca u Ligi šampiona 1992.
Kuman je trenutno selektor Holandije, ali ima klauzulu da može da napusti tu funkciju, ukoliko stigne ponuda Barselone.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgleda da je gotovo, Barselona ima novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020

Katalonci presekli, čeka se zvanično saopštenje...U toku je sednica upravnog odbora Barselone na kojoj će biti doneta odluka o imenovanju novog trenera...Novinar ESPN-a Moi Lorens, inače dobro upućen u dešavanja unutar kluba, objavio je da će Kikea Setijena na klupi Barse definitivno zameniti...

Nastavak na Sportske.net...

Barselona zvanično otpustila Setijena

Izvor: Beta, 17.Avg.2020

 Fudbalski klub Barselona zvanično je danas otpustio trenera Kikea Setijena."Ova je prva odluka koja je doneta u sklopu šireg procesa rekonstrukcije prvog tima", navodi se izmedju ostalog u saopštenju Barselone.Setijen je dobio otkaz nakon debakla od Bajern Minhena rezultatom 8:2 i eliminacije u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.