Semenja počinje fudbalsku karijeru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Semenja počinje fudbalsku karijeru

Južnoafrička atletičarka Kaster Semenja, olimpijska i svetska šampionka na 800 metara, izjavila je da počinje novo poglavlje u karijeri, pošto će početi da se bavi fudbalom.

Semenja se pridružila treninzima u južnoafričkom ženskom klubu JVW i sledeće godine mogla bi da debituje.

"Zahvalna sam na prilici koja mi je ukazana i cenim podršku koju sam dobila od kluba. Radujem se novom izazovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i nadam se da ću moći da pomognem klubu", rekla je Semenja, a prenosi Skaj sport.

Južnoafrička atletičarka neće moći da braniti svetsku titulu na 800 metara na predstojećem Svetskom prvenstvu u Dohi, jer Vrhovni sud Švajcarske nije usvojio njenu žalbu, koja se žalila na odluku Međunarodne atletske federacije (IAAF) koja ju je suspendovala zbog višeg nivoa testosterona nego što je dozvoljeno.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.