Semenja počinje fudbalsku karijeru

Izvor: RTS, 06.Sep.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Semenja počinje fudbalsku karijeru

Južnoafrička atletičarka Kaster Semenja, olimpijska i svetska šampionka na 800 metara, izjavila je da počinje novo poglavlje u karijeri, pošto će početi da se bavi fudbalom.
Semenja se juče pridružila treninzima u južnoafrickom ženskom klubu JVV i sledeće godine mogla bi da debituje.

"Zahvalna sam na prilici koja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mi je ukazana i cenim podršku koju sam dobila od kluba. Radujem se novom izazovu i nadam se da ću moći da pomognem klubu", rekla je Semenja, a prenosi Skaj sport.
Južnoafrička atletičarka neće moći da branit svetsku titulu na 800 metara na predstojećem Svetskom prevenstvu u Dohi, jer Vrhovni sud Švajcarske nije usvojio njenu žalbu kojom se žalila na odluku Međunarodne atletske federacije (IAAF) o suspenziji zbog višeg nivoa testosterona nego što je dozvoljeno.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.