Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jul.2023, 02:30

Selta preslišala Al Nasr: Kristijano Ronaldo i Brozović zamenjeni

G. A.danas 23:50

Foto: FK Selta
U utakmici za Trofej Algarvea na istoimenom stadionu u istoimenoj oblasti na jugu Portugalije osrednji španski prvoligaš Selta je preslišala saudijski Al Nasr s 5:0 (0:0).
Tim iz Rijada je došao u centar pažnje svetske fudbalske javnosti pošto je za džakove para prvo doveo portugalskog asa Kristijana Ronalda, a nedavno i Hrvata Marcela Brozovića. Obojica su počeli meč, a zamenjeni su početkom drugog poluvremena dok golova >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << još nije bilo. Al Nasr je od 52. minuta bio s igračem manje. Selta je brojčanu prednost na terenu iskoristila da se razgoropadi.
⏱️ | نهايـة الشـوط الأول“#النصر 0
سيلتا فيقو 0#النصر_سيلتا_فيقو الاسباني#النصر_في_البرتغال 💛 pic.twitter.com/yjhsI8GXGo
— نادي النصر السعودي (@AlNassrFC) July 17, 2023
Za Trofej Algarvea se igra od 2016. Na turniru ove godine igra i Benfika. Portugalski šampion, koji nije trijumfovao samo 2018, jer nije ni učestvovao, sastaje se u četvrtak s Al Nasrom, a sutradan sa Seltom. S njom su se lisabonski „orlovi“ poslednji put sreli 1999 u Kupu UEFA. U prvoj utakmici, na Balaidosu, pretrpeli su jedan od najgorčih poraza u svojoj slavnoj istoriji – 7:0.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti









Najnovije
Sport



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.