Selektor Tunisa otišao

Izvor: Mondo, 08.Feb.2013, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Tunisa otišao

Sami Trabelsi podneo je ostavku na mesto selektora Tunisa, nakon što je njegov tim eliminisan u prvoj fazi Kupa afričkih nacija.

Fudbalski savez Tunisa saopštio je da se posle odlaska Samija Trablesija već krenulo u potragu za novim selektorom i da su "u igri" za klupu tri stručnjaka - Nabil Malul, Kalid ben Jahija i Maher Kenzari.

Reprezentacija Tunisa je na afričkom šampionatu osvojila tek treće mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u D grupi u kojoj su se još takmičili Obala Slonovače, Togo i Alžir.

Trabelsi je na mesto selektora Tunisa došao u martu 2011. godine.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trabelsi podneo ostavku

Izvor: B92, 08.Feb.2013

Selektor fudbalske reprezentacije Tunisa Sami Trabelsi podneo je u petak ostavku nakon što je ekipa eliminisana u prvoj fazi Kupa afričkih nacija...Trabelsi je na mesto selektora Tunisa došao u martu 2011. godine...45-godišnji selektor se odlučio na ovakav potez jer je reprezentacija Tunisa na afričkom...

Nastavak na B92...

Tunis bez selektora

Izvor: Sportal.rs, 08.Feb.2013

Fudbalska federacija Tunisa saopštila je da je prihvatila ostavku selektora Samija Trabelsija, pošto reprezentacija nije uspela da prođe grupnu fazu takmičenja u Kupu afričkih nacija.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.